Over ons

Thumbnail IMG 9992

Stefan Blankwater

Owner

 

Mijn naam is Stefan Blankwater en ik heb mijn passie, energie en expertise samengebracht binnen BrightJobs.

Na jaren geleden mijzelf in de wereld van SAP-, BI- en ERP recruitment te hebben gestort en hierbij de volledige cyclus van een startup recruitment organisatie tot een volwassen grote speler te hebben meegemaakt is mijn enthousiasme en passie voor dit vak ontstaan, gegroeid en gebleven! Binnen het domein van SAP, BI en ERP heb ik een warm netwerk, maar ook de inhoudelijke vakkennis opgebouwd die ons zal helpen om zo efficiënt mogelijk samen te werken.

Door een aantal jaren geleden de overstap te hebben gemaakt naar een consultancy organisatie binnen het SAP & BI domein is mijn kennis, netwerk, maar bovenal het enthousiasme blijven groeien. Ik heb alle mooie, maar ook negatieve aspecten van het recruitment vak ondervonden en vanuit beide werelden mogen ervaren. Deze unieke ervaringscombinatie maakt het verschil ten opzichte van recruiters die gedreven worden door commissies op basis van het traditionele model.

Met een tas vol goede contacten en een nuchtere kijk op recruitment ga ik jou als kandidaat en werkgever op een andere manier helpen met jouw recruitmentvraag dan dat je gewend bent.

Benieuwd naar mijn gedegen aanpak? Laten we een kop koffie plannen en ik vertel je alles over hoe ik denk dat recruitment ook kan!

MISSIE

De missie van BrightJobs is om kandidaat en werkgever kennis met elkaar te laten maken vanuit een eerlijk, helder en efficiënt recruitmentproces. Vanuit een persoonlijke verdiepingsslag voor kandidaat en werkgever faciliteert BrightJobs zo goed als mogelijk een perfecte match.

VISIE

De visie van BrightJobs is dat een eerlijk, helder en efficiënt recruitmentproces zorgt voor een duurzame samenwerking.